Informatie

Welkom op de website van Wok To Go in Woensel. Hier kunt u eenvoudig uw bestelling online plaatsen en tevens op de hoogte blijven van de nieuwste acties en kortingen.

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan voorkomen dat deze e-mail in uw SPAM-folder belandt. Als u geen bevestiging heeft ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen om te verifiëren of uw bestelling succesvol is doorgekomen.

Bij Wok To Go besteden wij uiterste zorg aan het omgaan met voedselallergieën en intoleranties tijdens de bereiding van onze gerechten. Houd er echter rekening mee dat kruisbesmetting van allergenen in onze keuken nooit volledig kan worden uitgesloten. Om uw veiligheid te waarborgen, verzoeken wij u vriendelijk om bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieën of intoleranties aan ons kenbaar te maken!

Winkelcentrum Woensel 400
5625 AG, Eindhoven

Tel: 040 845 5566

Betaalmethodes

Allergenen informatie

Acties en aanbiedingen

Heeft u een actiecode of kortingscode? Op stap 2 van het bestelproces, waar u uw bezorggegevens invult, klikt u op “Actiecode invoeren”. De korting wordt direct van het bestelbedrag afgetrokken, of het gratis product wordt direct aan uw winkelwagen toegevoegd.